Cum lucrez

“ Tratarea cauzei este mai importantă decat ameliorarea simptomatologiei, dar cea mai valoroasă practică este considerată prevenția.”

Prevenția

Motivez pacienții mei să privească vizita regulată la dentinst. Prevenția face parte dintr-un stil de viață sănătos și reprezintă o formă de grijă față de sine. E un semnal de alarmă faptul că doar 30% dintre pacienții români aleg să vină la controale când nu au dureri sau alte probleme. Astfel, multi pacienți ajung la dentist abia când au o urgență sau alte probleme avansate.

Holistic

Tratez pacienții mei într-un mod cât mai conservator și îi ajut să adopte un stil de viață mai sănătos. Cred în medicina ayurvedică și îndrum pacienții să utilizeze cât de mult posibil produse de origine biologică. Informez pacienții despre nutriție și mijloace de îmbunătățire a stării de sănătate. Acord suficient timp discuției cu pacientul pentru a stabili un plan de tratament personalizat adaptat nevoilor sale.  

Respect

Mă consider un medic respectat care la randul meu ofer respect pacienților mei și echipei cu care lucrez. Gestionez corect timpul de lucru si sunt punctuală atunci când preiau pacienții. Lucrez într-un mediu relaxant si plăcut, iar acest lucru facilitează relația cu pacienții mei.

Claritate

Exprim clar și pe înțelesul fiecărui pacient care sunt problemele pe care le observ și modalitățile de tratament. Mă asigur ca fiecare pacient pe care îl tratez să cunoască ce tratamentele care urmează să i se realizaze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *